هشت عبارت که در بیوگرافی توییتر خود نباید استفاده کنیم! + اجرای صوتی

۵ شهریور ۱۳۹۱  ·   زمان مطالعه 4 دقیقه


استفاده تنها از ۱۶۰ لغت در بیوگرافی توییترهمچنین دریافت آمار و اطلاعات دقیق دنبال کنندگان حقیقی امری دشوار است و ازآنجایی که هر لغتی بار معنایی خاص خود را دارد من به عنوان یک مشتری بالقوه برداشت خود را در موا جهه با هرکدام از موارد زیر در یک بیوگرافی توییتر آورده ام:

۱- پرشور و اشتیاق.

آیا می توان همزمان نسبت به ۴ یا ۵ مورد پر شورو مشتاق بود؟ یک مورد شاید اما  ۴مورد دیگر تنها علاقه مندی به حساب می آیندودر واقع آیا کسی می تواند نسبت به ” حفظ پایداری ارزش مشتری ” یا  “آموختن کسب و کارهای کوچک در جهت هدایت قدرت رسانه های جععی” و یا فراهم کردن راه حل های پایدار برای رفع مشکلات” پرشور و اشتیاق باشد؟متمرکز ..آگاه.. شاید اما مشتاق؟!بهتراست این اشتیاق برای موارد خاص بکار گرفته شود.

۲ – قدرتمندی و تسلط

همانطور که مارگارت تاچر هم می گوید دارا بودن توانایی  درست مثل زمانیکه  یک بانوی تمام عیار هستید اگر به زبان آورده شود و به ان اقرار شود معنای معکوس میدهد پس حتی زمانی که مجبورید تسلط و حاکمیت خود را بیان کنید عدم تسلط معنا می دهد.در عوض مهارت و تبحر خود را نشان دهید .برای مثال :عنوان “سخن گوی کنفرانس تی ای دی” نشانگر درجه ای از دست اندرکار بودن است و..

۳- عادت به کارکردن

“من یک نفس کار می کنم” اگر واقعا به این شدت کار می کنید پس موفقیت حاصل از ان را شرح دهید. معتاد بودن به کار دارای بار معنایی منفی است و بیانگر تلاشی بی وقفه بدون نتیجه ی چشمگیریست.در واقع مشتری های بالقوه به کیفیت حاصله اهمیت می دهند نه به کمیت کار انجام شده.

۴- راهنما

گذشته از معنای این کلمه که من ازان متنفرم واگر کسی پاسخ مثبت به ان دهد دلیل ان را جویا می شوم از زیرکی .فراست.خبرگی .جنگجویی وبه  قول  معروف  الفاظ زیرکانه نیز تنفر دارم .

۵- همه فن حریف!

افراد کمی به تجارت های چندگانه ی موفق و بلند مدت دست می زنند. در واقع انان کارافرینان ردیفی یا نوبتی هستندو مابقی کسب و کاری را شروع می کنند که یا شکست می خورد و یا موفق می شود و موارد دیگری را امتحان می کنند و اینکار را انقدر تکرار می کنند تا به فرمولی کارامد و ثمربخش برسند .درواقع اینها همان کارافرینان هستند و تنها یک کارافرین بودن مشکلی ندارد. اگر دو یا سه مورد موفقیت ثابت ازان خود دارید فهرست کردن انها می تواند مفید باشد و اگر چنین نیست تنها به بیان آنچه انجام می دهید بسنده کنید.

۶- کارشناس تکنولوژی

که دارای معانی و توضیحات بسیاری است که از نظر من بهترین اینست:”تکنولوژیست فردیست که با استفاده از اطلاعات علمی به حل مسائل عملی می پردازد.افراد بسیاری نیز مدعی اند که یک تکنولوژیست هستند و علاقه مند به محصولات و برنامه های کاربردی جدید و جالب هستند با همه ی این تفاسیر ایا این همان کاریست که شما انجام می دهید؟انها به تکنولوژی علاقه مندند که این هم اشکالی ندارد اما نمی توان انها را کارشناس نامید.پس اگر شما نیز با استفاده از اطلاعات علمی خود به حل مسائل کاربردی می پردازید مثالی بزنید در غیر این صورت تنها علاقه مندی خود را به آیپد جدید خود ابراز کنید.

۷ – متخصص

این افراد در زمان حال رویایی متفاوت میبینند و در تلاشند تا راهکارهایی را در جهت عملی کردن رویاهای خود توسعه بخشند.برای مثال خود من نیز گاهی به ارتقاء کیفیت و ثمر بخشی بیشتر گیاهان گلخانه ای کمک می کنم.اینها همه و همه استراتژیهایی بودند که من برای تشریح محدوده ی رشد و توسعه استفاده می کردم واین در حالیست که من به هیچ وجه متخصص این حرفه نیستم درواقع  چیز تازه ای خلق نکردم  تنها از تجربیاتم وکمی از  متدهای ثبت شده بهره گرفتم.افراد کمی دراین زمینه کارشناس هستند که اکثر انهارا نیز  مربیان.متخصصان و مشاورانی تشکیل می دهند که برای کمک به دیگران از دانسته های خود استفاده می کنند و در۹۹% اوقات  کارشناس بودن  چیزی نیست که مشتریان می خواهند!تنها کافیست خودتان باشید.

۸- منحصر به فرد بودن

ما همگی انسانیم. همگی متفاوتیم. همگی منحصر به فردیم و همگی این را می دانیم و اگر من در فکر استخدام و یا خرید محصول شما باشم این یگانگی و منحصر به فرد بودن معنایی ندارد و مهم اینست که چه برتری نسبت به بقیه دارید ودر نهایت  چیزی که توجه مرا به خود جلب می کند: بیانی ساده  بدون مبالغه و اغراق است.

پس توصیه می کنم اگر از توییتر برا مقاصد تجاری استفاده می کنید زبان ساده و بیان روان همان چیزیست که دنبال کنندگان یا همان  مشتریان بالقوه  در پی آنند.

7 پاسخ به “هشت عبارت که در بیوگرافی توییتر خود نباید استفاده کنیم! + اجرای صوتی”

  1. علیرضا گفت:

    یه انتقاد :D
    خیلی بد مطلب رو میخونی…
    1-خیلی تند مطلب میخونی، یه جا خیلی آروم میخونی، یه جا خیلی تند میخونی.
    2-من فکر میکنم،موقع خوندن مطلب همش اینورو اونور میری ، آخه صدات دور و نزدیک میشه :D
    دوست دارم یه بار رادیو سایت وبلاگینا رو گوش کنید، ببینید چطور مطلب رو میخونن :D

    • تبسم استادآقا گفت:

      دوست عزیز سپاس از انتقادات درست و سازنده ی شما:)
      درنظر داشته باشید:
      1.اجرای صوتی می بایست درزمان کوتاهتری نسبت به خوانش نسخه ی نوشتاری انجام شود.
      اینجا مجله ی صوتی است و نه رادیو.در واقع هدف ما از ایجاد پادکست صرفه جویی درزمان و استفاده ی بهینه ازآن می باشد.
      2.ضبط صدا با استفاده از امکانات خانگی-و نه حرفه ای-انجام می پذیرد.
      بازهم ممنون از شما.

  2. Nasser hadjloo گفت:

    سلام و خسته نباشید – اتفاقا من هم داشتم یک مطلب با همین عنوان برای خوشفکری می نوشتم – لزوم یک همچین نوشته ای واقعااحساس میشه بخصوص وقتی پروفایل کاربرای مختلف رو میخونی

    اما یک مشکل با عنوان دارم (اینکه نوشتی ۸ مورد) کلا محدود کردن اشتباهات به تعدادی که توی این مطلب به اونها اشاره شده یکمی مغرضانه است و به این معنی که اشتباه دیگه ای وجود نداره یا اونقدر مهم نیست – لذا اگر تیتر مطلب اشتباهات رایج در بیوگرافی توییتر یا یک متن مشابه بود بهتر بود

    مثلا خود من خیلی وقتها پروفایلها رو از چند جنبه بررسی می کنم اینکه طرف برای معرفی از کلمات استفاده کرده

    مثل : پدر – برنامه نویس – موسیقیدان و ….

    یا اینکه یک جمله ادبی نوشته

    مثل یک شعر یا چیزی مثل : از هر چیزی می نویسم

    یا اینکه خودش رو فنی معرفی کرده

    مثل : سخنران فلان جا – مدیر فنی فلان شرکت – و …

    مشخصا این افراد راجع به موارد مختلفی می نویسن و نوع معرفیشون هم شروع بسیار خوبی هت برای آشنایی با کاراکتر این افراد و تیپ نوشتاریشون – لذا این اشتباهاتی که شما اشاره کردید بیشتر گریبان گیر افرادی هست که فنی می نویسند و توییت می کنند وگرنه افراد عادی لزومی نداره این اشتباهات رو نکنن – خیلی ها دوست دارن بنویسن مثلا تکنولوژی ایونجلیست یا موارد دیگه که اغراق آمیزه – درسته که نباید این کار رو بکنن ولی وقتی طرف فتی نیست و مخاطبینش هم در همون سطح هستند – این فرد شاید برای اونها واقعا حکم یک ایونجلیست رو داشته باشه – لذا تعاریف از نظر من نسبت به مخاطبین باید نوشته بشه

    پیامم خیلی طولانی شد – ترجیح میدم بجای اینکه ادامه بدم بیوگرافی خودم رو تو توییتر بزارم و نظر شما رو در این باره بدونم

    Founder @Pexity, Co-Founder @IranAgile, Senior Web Designer @Faraconesh, Speaker @TEDxTehran, Speaker @OWP1391, Mentor @SWTehran, WindowsPhone nerd.

  3. تبسم استادآقا گفت:

    سلام،سپاس از شما همکار گرامی،نکات مفید و قابل توجهی اشاره کردید و من هم باشما موافقم و شمارو ارجاع میدم به بیتی از اشعار مولانا:
    هرکسی از ظنِّ خود شد یارمن ازدرون من نجست اسرار من

    با تشکر.

  4. fبریسا گفت:

    میشه بگید من چیکار کنم بابت اینکه میخوام شعرهام وهمین دل نوشته هاموتوتوییتر بنویسم تاهمه بخونن ولی نمیدونم کجا باید بنویسم راهنماییم کنید

شما هم نظرتان را بیان کنید:

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد الزامی با * نشانگذاری شده اند.

*

*